Samenwerking met Hugo Schipper B.V.

Met ingang van 1 mei 2019 zijn Van Opzeeland Techniek BV en Hugo Schipper BV een samenwerkingsverband aangegaan.

Wij zijn er van overtuigd dat de bundeling van krachten ons in staat stelt u nog beter van dienst te zijn op het gebied van leveringen, gereedschappen, onderdelen, materialen, lagers, kennis en service.

Familiebedrijf Van Opzeeland Techniek BV bestaat ruim 3 jaar en is daarmee een relatief jong bedrijf. Patrick en Dennis zijn jarenlang monteurs geweest in diverse branches en hebben daarnaast een jarenlange ervaring in de verkoop en advisering van technische producten zoals aandrijftechniek, lagers en gereedschappen.

Hugo Schipper BV, ook een familiebedrijf, bestaat volgend jaar 100 jaar en is gespecialiseerd in o.a. verspaningstechniek, meetinstrumenten, gereedschappen en schuur- en slijpmiddelen. Dankzij het samengaan van directie en personeel vormen Van Opzeeland Techniek BV en Hugo Schipper BV voor u een zeer aantrekkelijke partner.

Wat verandert er?

  • Het assortiment is uitgebreid met het pro-dealerschap van Phantom en importeurschap van PB Swiss Tools.
  • De jarenlang succesvolle webshop van Hugo Schipper BV stelt u o.a. in staat om direct het gehele Phantom gereedschappen en toebehoren programma te bestellen tegen zeer scherpe prijzen en snelle levering.
  • Ook PB Swiss Tools gereedschappen zijn op hugoschipper.nl en in een zelfstandige pb.swisstools.nl webshop te koop.
  • Als importeur van deze Zwitserse kwaliteitsproducten zijn wij tevens uw aanspreekpunt in geval van specials en aftersales.

Graag informeren wij u over onze haal- en brengservice.

Hugo Schipper BV verhuist op 1 juli 2019 naar:
Laan van Ambacht 19
2631 RJ Nootdorp
telefoon: 070-3607802
info@hugoschipper.nl

Samenwerking voz schipper

Van Opzeeland Techniek

Gereedschap

Wij hebben al het mogelijke gereedschap voor zowel de professional als de particulier. Een groot deel van de producten hebben we op voorraad in onze showroom in Nootdorp en als dat niet geval is, zorgen we dat het toch spoedig bij u wordt afgeleverd.

...en meer

Naast het vele gereedschap hebben we een zeer breed assortiment technische producten zoals lagers, schroeven en boren, werkplaatsinrichting, persoonlijke beschermingsmiddelen en nog veel meer. We werken met vrijwel alleen maar A-merken en onze specialisten adviseren u graag.

Showroom

Wij werken vanuit onze showroom in Nootdorp (Zuid-Holland) voor bedrijven in heel Nederland en daarbuiten. Graag heten we u van harte welkom in onze showroom, maar u kunt uiteraard ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Meer informatie?

Heeft u een vraag?

Kom in contact
For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer