Rhodius slijpschijf vanaf € 1 per stuk

Rhodius 204621 PROline ll XT38 Doorslijpschijf – Extra dun – 125 x 22,23 x 1,0mm – RVS/Staal – 204621
Rhodius slijpschijf € 1 per stuk
Een volle doos mee, dan betaalt u per stuk € 1,- ex. btw

Wat is dit voor een slijpschijf

Extra dunne doorslijpschijf met een lange levensduur en een optimale prijs-prestatieverhouding.

  • Weinig braamvormin
  • Hoge snijsnelheid
  • Weinig rondvliegende vonken

Let op, er zit een houdbaarheid ’s datum op de slijpschijven. Dit heeft te maken met de lijm die erin is verwerk die kan uit drogen na een aantallen maanden/ jaren. Dus even kijken of deze nog goed is voor dat u zich bezeerd door het uit elkaar spattende slijpschijfje.

Rhodius slijpschrijf

Van Opzeeland Techniek

Gereedschap

Wij hebben al het mogelijke gereedschap voor zowel de professional als de particulier. Een groot deel van de producten hebben we op voorraad in onze showroom in Nootdorp en als dat niet geval is, zorgen we dat het toch spoedig bij u wordt afgeleverd.

...en meer

Naast het vele gereedschap hebben we een zeer breed assortiment technische producten zoals lagers, schroeven en boren, werkplaatsinrichting, persoonlijke beschermingsmiddelen en nog veel meer. We werken met vrijwel alleen maar A-merken en onze specialisten adviseren u graag.

Showroom

Wij werken vanuit onze showroom in Nootdorp (Zuid-Holland) voor bedrijven in heel Nederland en daarbuiten. Graag heten we u van harte welkom in onze showroom, maar u kunt uiteraard ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Meer informatie?

Heeft u een vraag?

Kom in contact
For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer