Samenwerking met Hugo Schipper BV

Met ingang van 1 mei 2019 zijn Van Opzeeland Techniek BV en Hugo Schipper BV een samenwerkingsverband aangegaan.

Wij zijn er van overtuigd dat de bundeling van krachten ons in staat stelt u nog beter van dienst te zijn op het gebied van leveringen, gereedschappen, onderdelen, materialen, lagers, kennis en service.

Familiebedrijf Van Opzeeland Techniek BV bestaat ruim 3 jaar en is daarmee een relatief jong bedrijf. Patrick en Dennis zijn jarenlang monteurs geweest in diverse branches en hebben daarnaast een jarenlange ervaring in de verkoop en advisering van technische producten zoals aandrijftechniek, lagers en gereedschappen.

Hugo Schipper BV, ook een familiebedrijf, bestaat volgend jaar 100 jaar en is gespecialiseerd in o.a. verspaningstechniek, meetinstrumenten, gereedschappen en schuur- en slijpmiddelen. Dankzij het samengaan van directie en personeel vormen Van Opzeeland Techniek BV en Hugo Schipper BV voor u een zeer aantrekkelijke partner.
 
Wat verandert er?

Het assortiment is uitgebreid met het pro-dealerschap van Phantom en importeurschap van PB Swiss Tools.  

De jarenlang succesvolle webshop van Hugo Schipper BV stelt u o.a. in staat om direct het gehele Phantom gereedschappen en toebehoren programma te bestellen tegen zeer scherpe prijzen en snelle levering.

Ook  PB Swiss Tools gereedschappen zijn op www.hugoschipper.nl en in een zelfstandige www.pb.swisstools.nl webshop te koop.

Als importeur van deze Zwitserse kwaliteitsproducten zijn wij tevens uw aanspreekpunt in geval van specials en aftersales.

Graag informeren wij u over onze haal- en brengservice.

Hugo Schipper BV verhuist op 1 juli 2019 naar:
Laan van Ambacht 19,
2631 RJ Nootdorp
telefoon: 070-3607802
info@hugoschipper.nl

Meer informatie?

Heeft u een vraag?